Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

hus beboere spania

Antallet husbeboere i Spania har økt enormt, spesielt i Alicante- og Valencia-regionene samt Zamora. Perioden mellom januar 2021 og september 2021 falt nesten 50 hjem om dagen i hendene på Squatters. Den mest bemerkelsesverdige regionen er Valencia  registrerte den største prosentvise økningen i husokkupanter i 2021 (705 % økning) fulgt av Alicante med 455 %  øke. Dessuten inkluderer den offisielle statistikken ikke engang alle husokkupanter som er registrert rundt om i Spania. Politiets tjenestemenn vil bare  fortsett å kaste ut husokkupantene hvis forbrytelsen er nylig og det ikke spiller noen rolle om det er en første eller andre bolig. Hvis forbrytelsen derimot ikke er åpenbar, vil offeret måtte be om utkastelse fra dommeren. Hele Squatter-artikkelen

Beskytt ditt feriehus hos oss på Vesta Vigilar, og tilbyr deg full husokkupantbeskyttelse gjennom 24/7 overvåking, rapportering og rettslige handlinger med rask respons.

Leave Comment